Ας κάνουμε τον πλανήτη πιο όμορφο

Η οικογένεια της BioaromaCrete μοιράζεται τις αξίες και τα όνειρά της για έναν πιο όμορφο & υγιή πλανήτη. Στόχος της είναι να διευρύνει την κοινότητα των ανθρώπων με ευαισθησία για το περιβάλλον ενδυναμώνοντας το φως που οδηγεί στην αλήθεια όπως μας την προσέφεραν πρώτοι στον κόσμο οι Μινωίτες.

Αξιοποιούμε τις μοναδικές πρώτες ύλες που μας χαρίζει απλόχερα η Κρητική γη υιοθετώντας αειφόρες πρακτικές για την παραγωγή 100% αγνών, αληθινών, τελικών προϊόντων αποκλείοντας τη χρήση επικίνδυνων χημικών συντηρητικών.

 

Η εταιρεία BioaromaCrete εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Μέσα σε ένα κτίριο 1000 τμ. αποστάζουμε σπάνια βότανα, παράγουμε μοναδικά αιθέρια έλαια, εκλεπτυσμένα φυσικά αρώματα, σαπούνια και φυσικά καλλυντικά συνδυάζοντας την παραδοσιακή γνώση με την επιστημονική τεχνολογία.

 

Οι χώροι παραγωγής καθώς και ο βοτανικός κήπος και το experiencestore είναι επισκέψιμοι στο ευρύ κοινό. Στοχεύοντας στην βιωματική εμπειρία, η εταιρεία πραγματοποιεί εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά.

 

 

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις με:

  • αποστακτήριο αιθέριων ελαίων,

  • εκχυλιστήρα βοτάνων,

  • πιεστήριο σπόρων,

  • αρωματοποιείο, σαπωνοποιείο, εργαστήρια παραγωγής και συσκευασίας φυσικών καλλυντικών, βοτανικό κήπο και ένα βραβευμένο, διαδραστικό ΕxperienceStore