Μεγέθυνση

PHYSIS' HEROES: Βιοδιασπώμενη Παιδική Οδοντόβουρτσα

130007

Νεό

Παιδική Οδοντόβουρτσα με φυσικές ίνες και λαβή από βιοδιασπώμενο μπαμπού.

Πληροφορίες

No reward points for this product.


€ 3.90

   Η παιδική οδοντόβουρτσα PHYSIS' HEROES είναι μια οδοντόβουρτσα με μαλακές φυσικές τρίχες. Λόγω της εργονομικής λαβής της είναι εύκολο να την κρατάνε και να τη χειρίζονται τα μικρά παιδικά χεράκια. Ο τύπος κεφαλής της οδοντόβουρτσας είναι υψίστης σημασίας. Αυτός ο τύπος κεφαλής μπορεί να καθαρίσει πολύ καλά τα νεογιλά ή τα μόνιμα δόντια των παιδιών χωρίς να τραυματίσει τα ούλα τους.

   H οδοντόβουρτσα PHYSIS' HEROES είναι φιλική προς το περιβάλλον χάρη στη λαβή της από 100% βιοδιασπώμενο μπαμπού. Επιπλέον, το μπαμπού έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, είναι από τα γρηγορότερα αναπτυσσόμενα φυτά στον πλανήτη, ενώ δεν απαιτείται η χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά του.

   H οδοντόβουρτσα συνίσταται να αντικαθίσταται κάθε 3 μήνες ή όταν οι ίνες έχουν φθαρεί. Η συνήθεια του βουρτσίσματος των δοντιών πρέπει να ξεκινά ακόμα και πριν τα παιδιά βγάλουν δόντια. Άλλωστε η εκμάθηση αυτής της συνήθειας θα βοηθήσει τα βρέφη και τα νήπια να ηρεμούν τον πόνο στο στόμα τους μέχρι να εμφανιστούν τα νέα δοντάκια.

   Η παιδική οδοντόβουρτσα PHYSIS' HEROES είναι μια μαλακή οδοντόβουρτσα που βοηθά στον καθαρισμό ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας. Τέλος, η επιλογή μιας φυσικής οδοντόβουρτσας μαθαίνει το παιδί να υιοθετεί θετικές συνήθειες απέναντι στο περιβάλλον στο πλαίσιο της βιωσιμότητας.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

PHYSIS' ANGELS: Οργανικό Βρεφικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Από Σαπούνι Καστίλης 0-3 250ml

PHYSIS' ANGELS: Οργανικό Βρεφικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Από Σαπούνι Καστίλης 0-3 250ml

υγρό σαπούνι ελαιολάδου, δίκταμος & λεβάντα

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία