Μεγέθυνση

PHYSIS' HEROES: Βιοδιασπώμενη Παιδική Οδοντόβουρτσα

130007

Νεό

Παιδική Οδοντόβουρτσα με φυσικές ίνες και λαβή από βιοδιασπώμενο μπαμπού.

Πληροφορίες

No reward points for this product.


€ 3.90

   Η παιδική οδοντόβουρτσα PHYSIS' HEROES είναι μια οδοντόβουρτσα με μαλακές φυσικές τρίχες. Λόγω της εργονομικής λαβής της είναι εύκολο να την κρατάνε και να τη χειρίζονται τα μικρά παιδικά χεράκια. Ο τύπος κεφαλής της οδοντόβουρτσας είναι υψίστης σημασίας. Αυτός ο τύπος κεφαλής μπορεί να καθαρίσει πολύ καλά τα νεογιλά ή τα μόνιμα δόντια των παιδιών χωρίς να τραυματίσει τα ούλα τους.

   H οδοντόβουρτσα PHYSIS' HEROES είναι φιλική προς το περιβάλλον χάρη στη λαβή της από 100% βιοδιασπώμενο μπαμπού. Επιπλέον, το μπαμπού έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, είναι από τα γρηγορότερα αναπτυσσόμενα φυτά στον πλανήτη, ενώ δεν απαιτείται η χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά του.

   H οδοντόβουρτσα συνίσταται να αντικαθίσταται κάθε 3 μήνες ή όταν οι ίνες έχουν φθαρεί. Η συνήθεια του βουρτσίσματος των δοντιών πρέπει να ξεκινά ακόμα και πριν τα παιδιά βγάλουν δόντια. Άλλωστε η εκμάθηση αυτής της συνήθειας θα βοηθήσει τα βρέφη και τα νήπια να ηρεμούν τον πόνο στο στόμα τους μέχρι να εμφανιστούν τα νέα δοντάκια.

   Η παιδική οδοντόβουρτσα PHYSIS' HEROES είναι μια μαλακή οδοντόβουρτσα που βοηθά στον καθαρισμό ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας. Τέλος, η επιλογή μιας φυσικής οδοντόβουρτσας μαθαίνει το παιδί να υιοθετεί θετικές συνήθειες απέναντι στο περιβάλλον στο πλαίσιο της βιωσιμότητας.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Παιδική Μάσκα Αρωματοθεραπείας "Βούλες" με υφασμάτινη θήκη & 2 φίλτρα ενεργού άνθρακα

Παιδική Μάσκα Αρωματοθεραπείας "Βούλες" με υφασμάτινη θήκη & 2 φίλτρα ενεργού άνθρακα

Οι Μάσκες σε ....άλλο επίπεδο! Χειροποίητη κομψή, βαμβακερή μάσκα αρωματοθεραπείας για τόνωση του ανοσοποιητικού, αίσθηση ευεξίας & χαλάρωσης. Δώρο η υφασμάτινη θήκη και 2 φίλτρα ενεργού άνθρακα.

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: