5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε βιολογικά και φυσικά προϊόντα

Κάνεις μια βόλτα σε ένα λιβάδι γεμάτο λουλούδια, ο ήλιος ζεσταίνει απαλά το δέρμα σου και αισθάνεσαι αμέσως πιο χαρούμενος, πιο ήρεμος και γαλήνιος. Γνωρίζουμε ενστικτωδώς ότι η φύση είναι καλή για εμάς, επομένως το να ακολουθούμε έναν βιολογικό, φυσικό τρόπο ζωής φαίνεται μια προφανής επιλογή. Αλλά εδώ στο Bioaroama Κρήτης, το να είσαι βιολογικός δεν είναι τόσο επιλογή τρόπου ζωής όσο τρόπος ζωής. το βλέπουμε ως μια επιστροφή σε έναν τρόπο ζωής που υπάρχει εδώ και αιώνες, ένας τρόπος ζωής που βασίζεται στην αρχαία σοφία του σεβασμού της γης και της δύναμης των φυσικών πόρων γύρω μας. Και αξιοποιώντας αυτή τη δύναμη, γνωρίζουμε ότι η βιολογική χρήση δεν είναι απλώς καλύτερη για το περιβάλλον, είναι καλό και για εσάς και το δέρμα σας. 

Έτσι, εδώ είναι οι πέντε κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αλλάξετε τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών σας και να αγοράσετε βιολογικά σήμερα. 

#1. Γιατί εσείς και το δέρμα σας αξίζετε την καλύτερη φροντίδα 

Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι η υγεία είναι πλούτος. Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εμάς έχουμε δεσμευτεί να ζούμε έναν πιο υγιεινό, πιο βιώσιμο τρόπο ζωής και απολαμβάνουμε τα οφέλη της μετάβασης στη χρήση προϊόντων εμπνευσμένων από τη φύση. Γιατί όμως είναι αυτό ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση; 

Στη Bioaroma, αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας από 100% φυσικά συστατικά και 100% βιολογικά πιστοποιημένες πρώτες ύλες. Παίρνουμε ό,τι καλύτερο από τα φυσικά θαύματα που βρίσκονται στο κατώφλι μας – βοτανικούς θησαυρούς συχνά μοναδικούς στην Κρήτη που είτε αναπτύσσονται στην άγρια ​​φύση είτε στο όμορφο βιολογικό μας αγρόκτημα – και εξάγουμε προσεκτικά και αποστάζουμε την αρωματική και θεραπευτική τους καλοσύνη.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από καθαρά, φυσικά και βιολογικά προϊόντα γεμάτα με εξαιρετικά ενεργά βότανα και φυτικά εκχυλίσματα, πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, που προσφέρουν πληθώρα πλεονεκτημάτων στο δέρμα, το σώμα και την ψυχή σας. Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με προϊόντα που περιέχουν συστατικά συμβατικής καλλιέργειας, γνωρίζουμε ότι τα βιολογικά προϊόντα διατροφής μας έχουν υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης C και μετάλλων όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρος και χρώμιο, και υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που προάγουν την υγεία. Αλλά η επιλογή καθαρού και φυσικού δεν αφορά μόνο τα θρεπτικά συστατικά ενός προϊόντος. έχει να κάνει και με το τι έχει μείνει έξω. 

Πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα όπως τα δικά μας είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά και χημικές ουσίες που ενδέχεται να ερεθίσουν το δέρμα ή να προκαλέσουν μακροπρόθεσμη βλάβη στην υγεία σας. Γι' αυτό κάθε προϊόν που δημιουργούμε είναι 100% απαλλαγμένο από τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες, parabens, συντηρητικά, θειικά άλατα και συνθετικές χημικές ουσίες. υπέροχα νέα για εσάς, αλλά ιδιαίτερα καλά για τις έγκυες γυναίκες που επιθυμούν να περιορίσουν την έκθεσή τους σε χημικούς παράγοντες και για οποιονδήποτε υποφέρει από αλλεργίες. 

#2. Γιατί ο πλανήτης χρειάζεται προστασία

Βρισκόμαστε στη μέση μιας κλιματικής κρίσης και συνειδητοποιούμε πολύ καλά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο που έχει η καθημερινή μας ζωή στον πλανήτη μας. Έτσι, επιλέγοντας βιολογικά, κάνετε επίσης μια οικολογική επιλογή που είναι καλύτερη για το περιβάλλον. Πως? Όλα εξαρτώνται από τα συστατικά και τον τρόπο προέλευσής τους. 

Οι μέθοδοι βιολογικής καλλιέργειας, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται στο αγρόκτημά μας εδώ στο Bioaroma, σέβονται τη λεπτή ισορροπία του φυσικού κόσμου. Ενθαρρύνοντας τη βιοποικιλότητα της άγριας ζωής να λειτουργεί ως φυσικός έλεγχος παρασίτων, οι μέθοδοι βιολογικής γεωργίας αποφεύγουν τα ζιζανιοκτόνα, τα εντομοκτόνα, τα μυκητοκτόνα ή τα χημικά λιπάσματα, αποφεύγοντας την απελευθέρωση επιβλαβών χημικών ουσιών στο περιβάλλον και, ως αποτέλεσμα, βελτιώνοντας την ποιότητα του εδάφους. 

Ως εταιρεία, έχουμε επίσης επενδύσει σε βιώσιμες πρακτικές – είτε μέσω των καινοτόμων οικολογικών και ανακυκλώσιμων λύσεων συσκευασίας είτε ελαχιστοποιώντας το αποτύπωμα άνθρακα – για να διασφαλίσουμε ότι η ευημερία του πλανήτη μας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Γιατί όταν φροντίζεις τη γη, σε φροντίζει.

#3. Γιατί οι διαδικασίες παραγωγής ελέγχονται αυστηρά

Όταν διακυβεύεται η υγεία του περιβάλλοντος, θέλετε να γνωρίζετε ότι οι διαδικασίες παραγωγής που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των προϊόντων που καταναλώνετε και χρησιμοποιείτε δεν συμβάλλουν στο πρόβλημα. 

Γι' αυτό πρέπει να προσέχετε για αναγνωρισμένα πρότυπα και βιολογική πιστοποίηση που εμφανίζεται σε κάθε προϊόν που ισχυρίζεται ότι είναι βιολογικό – αποδεικνύει τη δέσμευση μιας εταιρείας στην ποιότητα και τα αυστηρά κριτήρια που απαιτούνται από τον οργανισμό πιστοποίησης. 

Εδώ στο Bioaroma, είμαστε περήφανοι που οι διαδικασίες παραγωγής μας ελέγχονται από τις οδηγίες που ορίζονται στα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22716 και ότι τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση COSMOS Organic, τον παγκόσμιο διαπιστευμένο οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων. Όταν λέμε ότι τα προϊόντα μας είναι φυσικά, το εννοούμε πραγματικά. 

#4. Επειδή τα προϊόντα είναι χωρίς σκληρότητα και φιλικά προς τα ζώα

Τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα είναι, φυσικά, χωρίς σκληρότητα (στη Bioaroma προτιμάμε να δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε εμάς, όχι σε ζώα, και όλα τα προϊόντα μας είναι vegan). Αλλά η δέσμευση για την καλή διαβίωση των ζώων εκτείνεται πολύ περισσότερο από αυτό. 

Η ίδια η φύση της βιολογικής γεωργίας σημαίνει εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών όπου είναι δυνατόν. Έτσι, σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από μεθόδους εντατικής καλλιέργειας και φυτοφάρμακα, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα βιότοπο βιοποικιλότητας που είναι τέλειο για την άγρια ​​ζωή. Γίνεται μια γη πλούσια σε γύρη για τις μέλισσες και ένα καταφύγιο για έντομα – ο απόλυτος φιλικός προς τα ζώα παράδεισος. 

#5. Γιατί είναι καλύτερο για όλους 

Η δέσμευση για αγορά βιολογικών είναι μια δέσμευση για την οικοδόμηση καλύτερων κοινοτήτων. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη βιολογική γεωργία δεν ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος, αλλά βάζουν πρώτα τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Για εμάς, είναι να δώσουμε πίσω. Πρόκειται για την ιεράρχηση της απασχόλησης ενός τοπικού εργατικού δυναμικού και τη χρήση πρωτοβουλιών όπως οι περιηγήσεις, τα εργαστήρια και το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα για να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να νοιάζονται όσο και την κοινότητα και τον πλανήτη τους όπως εμείς. Αφορά επίσης τη διατήρηση των κρητικών παραδόσεων και του πολιτισμού για πολλές επόμενες γενιές. 

Αυτή είναι η δύναμη του να πας βιολογικά. 

Στη Bioaroma, κάναμε απίστευτα εύκολο να ζεις τη ζωή με φυσικό τρόπο. Ανακαλύψτε την απίστευτη γκάμα των προϊόντων μας εδώ .