Μεταφορική

Για τις μεταφορές των προϊόντων μας συνεργαζόμαστε με την Γενική Ταχυδρομική και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Τα έξοδα μεταφοράς που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας υπολογίζονται σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. Στα έξοδα μεταφοράς ενδέχεται να προστεθεί επιπλέον κόστος σε απομακρυσμένες περιοχές ή περιοχές που η Γενική Ταχυδρομική κρίνει.

bioaroma δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες μετά την παραλαβή των προϊόντων από τη μεταφορική.

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας, σε όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωση και στα περισσότερα κράτη εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης. Εαν δεν είναι δυνατή η αποστολή σε κάποιο κράτος θα ενημερώνεστε εντός 24 ωρών.

Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από 3,00 € και αυξάνεται αναλόγως του βάρους και σύμφωνα με την πολιτική των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, τους οποίους επιλέγετε υποχρεωτικά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτη. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier), και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 2 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς. (Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

 

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προυπόθεση οτι:

  • Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Τα προιόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  • Το προιόν συνοδεύεται απο την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην Bioaroma.


Έιπαν για μας

bioaroma in Agios Nikolaos