ΥΓΕΙΑ Οργανικό Μείγμα Βοτάνων Παραδοσιακό σε Μεταλλικό Κουτί 50gr

113018

Νεό

Οργανικό Μείγμα Βοτάνων Παραδοσιακό

Πληροφορίες

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of € 0.50.


€ 15.00

Η βιολογική φάρμα της Bioaroma βρίσκεται σε μια ορεινή πλαγιά κοντά στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και φιλοξενεί πάνω από 500.000 βότανα και δέντρα. Η ιδιαίτερη μορφολογία του εδάφους, το υψόμετρο και η γονιμότητά του, διαμόρφωσαν την ιδανική θέση καλλιέργειας των βοτάνων μας. Η φάρμα μας ευλογείται με μοναδικές κλιματολογικές συνθήκες ως σταυροδρόμι των μεσογειακών ανέμων που δημιουργούν τις τέλειες μικροκλιματικές συνθήκες για να παράγονται ροφήματα με αυθεντική γεύση και πλούσια αρώματα. Κάθε φύλλο βοτάνου κόβεται προσεκτικά από τα έμπειρα χέρια ντόπιων συνεχιστών της μακραίωνης τέχνης που έχει περάσει από γενιά σε γενιά στο νησί μας από την εποχή των Μινωιτών.


Μείγμα κρητικών βοτάνων βασισμένο σε μυστικά της κρητική παράδοσης για καλή υγεία. Μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες. Ο κατάλληλος συνδυασμός και η σωστή αναλογία των βοτάνων καθιστούν το μείγμα αποτελεσματικό και σε περιπτώσεις κρυολογήματος. Αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν παρέχει συμβουλές για την υγεία. Επισκεφθείτε έναν ιατρό για τυχόν ανησυχίες.

Προφυλάξεις: Αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ/ INGREDIENTS:Δίκταμος/Dittany (ORIGANUM DICTAMNUS)*, Φασκόμηλο/Sage (SALVIA OFFICINALIS)*, Θυμάρι/Thyme (THYMUS CAPITATUS)*, Αλαδανιά/Cistus (CISTUS CRETICUS)*, Μαλοτήρα/Mountain tea (SIDERITIS SYRIACA) * *From organic agriculture

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Σπαθόχορτο (Βάλσαμο Κρήτης) 25gr 1+ 1 Δώρο

Σπαθόχορτο (Βάλσαμο Κρήτης) 25gr 1+ 1 Δώρο

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: